Freestyle Årsplan | Idrettsfag aflevering

Innholdsfortegnelse
Begrunnelse av årsplanen
En som danser på middels nivå
Forberedelsesperiode
Konkurranseperioden
Aktiv avkoblingsperiode
Konklusjon av planen

Utdrag
Begrunnelse av årsplanen

En som danser på middels nivå:
Det finnes mange forskjellige nivåer og klasser man kan danse i. De seks danse fasene er førstegangsstarter, rekrutt, litt mer øvd, mester, champ og det høyeste nivået er elite. Jeg har laget en årsplan basert på mitt nivå og det ligger på litt mer øvd og mester.

Målet mitt: Er å forbedre min koordinasjon og teknikk innen dansen freestyle, og kanskje få bedre plassering i min klasse enn jeg har gjort og prøve å få Dancer of the year prisen.

En person som driver med freestyle har tre perioder en forberedelsesperiode, en konkurranseperiode og en aktiv avkoblingsperiode.

Forberedelsesperiode:
En som driver med freestyle har ikke en spesiell forberedelsesperiode. Hele dansesesongen starter i august og det er ofte konkurranser hele året frem til juni.

Det er derfor jeg ofte bruker de to første månedene i konkurranseperioden som en god forberedelse for å jobbe spesielt med teknikk og koordinasjon. I det vi kaller forberedelsesperioden så burde det største fokuset være på å prioritere de viktigste egenskapene og holde disse vedlikeholdt sammen ved å trene på det man trenger å bli bedre på.

De som er de viktigste egenskapene i freestyle er teknikk og koordinasjon. Jeg la også inn noen timer med anaerob utholdenhetstrening, dette er viktig å ha på plass hvis du eventuell skal delta i en konkurranse og for å klare å gi det beste i alle rundene...

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå