Om oss

Læring i videregående skole bør være lettere, morsommere og enklere

Vi ønsker å fjerne frustrasjonen forbundet med å lære nytt stoff samt gjenskape læringsgleden. Det skal være enkelt, morsomt og forståelig.

info-card Hjelpemidler

+3.000 dokumenter

info-card Online siden

2020 hjelp til videregående

info-card Notater

+100 Notater til videregående

info-card Gjennomgått av redaksjonen

100% kvalitetsinnhold

Bli kjent med oss

Hvorfor bør jeg velge inspo fremfor konkurrentene?

Hos inspo har vi et unikt fokus som du ikke finner hos andre – nemlig at hjelpemidlene våre skal inneholde våre tre kjerneverdier:

Det skal være enkelt

Det skal være gøy

Det skal være forståelig

Vi vet at man som elev på videregående har mange – og svært forskjellige – baller i lufta. Vår hjertesak er derfor å forenkle læremidlene slik at du unngår frustrasjonene og samtidig opplever å utvikle deg som elev på videregående.

I tillegg legger vi stor vekt på brukervennlighet, service og kvalitet på innholdet vårt.

Som medlem vil du oppleve at nytt innhold kommer ut hver uke, og at vi hele tiden forbedrer brukeropplevelsen.

Prisen på et medlemskap er svært overkommelig. Som elev på videregående er inntekten din naturlig nok begrenset – men alle vil ha råd til en morsommere, enklere og mer forståelig tid på videregående med inspo.

Hvorfor finnes inspo?

Inspo ble til med et mål om å forenkle læring på videregående skole.

Som elev på videregående er man ofte travelt opptatt med venner, idrett, fester og hobbyer. Derfor virker det fort uhåndterlig å måtte levere en ny kjemirapport, skrive en litterær analyse i norsk eller knekke koden til cosinus i matematikk.

Vi vil at det skal være enkelt, morsomt og forståelig å bruke inspo. Derfor er materialet vårt laget i øyehøyde med helt vanlige elever på videregående skole – som deg.

Ønsker du å få en god karakter, eller vil du bare bestå et fag? Vårt materiale er laget for deg som ønsker å gjøre det helt enkelt og holde fokus på det viktigste i en livlig tid på videregående.

Vi har fjernet all unødvendig prat for å komme til poenget umiddelbart. Dette gjør det enkelt for deg å få oversikt over hva som er viktig og hvor du trenger å rette oppmerksomheten din.

Hvilke typer hjelpemidler finner jeg på inspo?

Du finner tre typer hjelpemidler hos inspo:

Våre egne hjelpemidler, som er utarbeidet av vår dyktige fagredaksjon

Notater av høy kvalitet som du kan bruke som et sammendrag eller en hjelp til å forstå et emne bedre

Elevmateriell som har blitt vurdert til karakteren 5 eller 6.

Vi mener at denne kombinasjonen skaper det beste grunnlaget for læring, utvikling og forståelse.

Med våre egne hjelpemidler blir du veiledet til å løse oppgaven, mens du med elevoppgavene får inspirasjon til hvordan et ferdig resultat kan se ut. Og med notatene vil du stille sterkt og godt forberedt til eksamen eller den muntlige delen av undervisningen.

Er inspo kun for elever på videregående?

Ja. Inspo er tiltenkt elever på videregående.

Vi har valgt å kun fokusere på videregående skole, noe som gjør at vi kjenner målgruppen ut og inn. I tillegg fører denne strategien til at læremidlene er mest mulig relevante og målrettede for akkurat det du trenger hjelp til.

Er inspo mot juks og plagiat?

Absolutt. Hos inspo tar vi avstand fra juks og plagiat.

En stor del av våre elevoppgaver er tidligere innleverte oppgaver som videregående skoler har indeksert i sine interne plagiatsystemer. Derfor, hvis du kopierer tekststykker direkte fra inspo, vil det mest sannsynlig bli oppdaget og betraktet som plagiat.

Slik bruker du inspo riktig uten å plagiere
  • Unngå å kopiere tekststykker direkte fra oppgavene, notatene og hjelpemidlene på inspo.
  • Bruk inspo til inspirasjon og til å forstå hvordan språket, stilen og strukturen kan se ut.
  • Bruk oppgavene til å sjekke at du har forstått hovedpoenget riktig.
  • Bruk våre hjelpemidler til å forbedre deg faglig og få oversikt over hva du må fokusere på.
Hvor er inspo om 10 år?

Om 10 år vil inspo være representert i størstedelen av Europa og Nord-Amerika.

Vi mener at et forenklet læringsunivers er et behov uten landegrenser, og som både den 17 år gamle spanjolen i bachillerato og den 18 år gamle high school-eleven i Boston trenger.

I en digital tidsalder hvor man kan finne informasjon om nesten alt, mener vi at det å samle læremateriell av høy kvalitet på ett sted – til en pris alle har råd til – er et viktig oppdrag.

Vårt målbevisste fokus er fortsatt på å utvikle enkelt, morsomt og forståelig materiale for den gjennomsnittlige videregående eleven. Vi tror at akkurat denne kombinasjonen gir den mest effektive læringen – uansett hvor i verden du bor.

Hva går pengene mine til?

Når du kjøper et inspo-abonnement, går mesteparten av pengene til å skape et enda bedre læringsunivers og en smidigere brukeropplevelse for deg. Vi bruker ressursene blant annet til å:

Forbedre brukeropplevelsen fortløpende

Anskaffe og utarbeide nytt læringsmateriell

Forbedre det visuelle uttrykket.

I tillegg bruker vi mye ressurser på å utvide til utlandet slik at vi til syvende og sist kan gi deg et enda bedre produkt.

Nettstedet vårt er karbonnøytral.

Serveren vår kjører 24 timer i døgnet året rundt. Det sørger vi for å kompensere ved å delta i det karbonnøytrale prosjektet.
Her betaler vi et årlig beløp som går til klimaprosjekter.