Trenger du hjelp?

Få svar på dine spørsmål og kontakt oss her

info-card info@inspio.no

Vi vil besvare din henvendelse innen 48 timer. Les også vår FAQ for å finne svar på de fleste spørsmålene.

FAQ

Få svar på dine spørsmål her

Om inspo-medlemskap

Hvordan sier jeg opp abonnementet mitt?

Du kan raskt og enkelt si opp abonnementet ditt under «Min profil» -> «Abonnement» -> Velg det abonnementet du ønsker å si opp.

Jeg har glemt passordet mitt. Hvordan tilbakestiller jeg det?

Dette gjør du ved å trykke på «Logg inn» og deretter «Glemt passord».

Hvordan endrer jeg betalingskort på mitt medlemskap?

Det er for øyeblikket ikke mulig. Vi jobber med det teknisk, men inntil videre er løsningen å si opp ditt nåværende abonnement og opprette et nytt med en annen e-postadresse og et nytt betalingskort.

Hvordan endrer jeg e-post på min bruker?

Du kan endre e-postadressen din under «Min profil» -> «Rediger kontoen din». Oppgi din nye e-post under «E-postadresse» og trykk «Lagre endringer».

Hvor mange hjelpemidler kan jeg laste ned fra inspo?

Med et månedlig inspo-abonnement til 39 kr får du 20 nedlastinger hver 30. dag. I det halvårlige inspo-abonnementet har du tilgang til 30 nedlastinger pr. 30. dag.

Jeg har brukt opp mine nedlastinger. Kan jeg kjøpe flere?

Akkurat nå er det ikke mulig, men vi jobber med en løsning. Inntil da kan du kjøpe flere nedlastinger ved å opprette et nytt abonnement med en annen e-postadresse.

Jeg har kjøpt medlemskap, men kan ikke laste ned oppgaver. Hva gjør jeg?

Det kan være at den bruger du er logget ind på ikke har et aktivt abonnement. Tjek derfor om du er logget ind på den rigtige bruger. Og ellers skriv en mail til support@inspo.dk, så løser vi det 🙂

Generelt

Hva er inspos holdning til juks og plagiat?

Vi er sterkt imot plagiering og juks. Inspo er til for å hjelpe deg å lære gjennom inspirasjon. Ikke for å kopiere andres arbeid.

Hvordan bruker jeg inspo riktig uten å plagiere?
  • Unngå å kopiere tekststykker direkte fra oppgavene, notatene og hjelpemidlene på inspo.
  • Bruk inspo til inspirasjon og til å forstå hvordan språket, stilen og strukturen kan se ut.
  • Bruk oppgavene til å sjekke om du har forstått innholdet riktig.
Er inspo ulovlig?

Nei, tvert imot. Det er fullt lov å bruke oppgavene på inspo til inspirasjon og hjelp til lekser, oppgaver osv. På prøver og eksamener hvor hjelpemidler er tillatt, er det selvsagt lov å hente inspirasjon fra inspo-materiellet. Sørg for å laste ned materialet du trenger før prøven eller eksamenen. På den annen side vil det å levere inn eller kopiere direkte fra inspo-materiell ikke være etter reglene. Dette er juks, og høyst sannsynlig vil du bli tatt i plagiatkontrollen.

Når startet inspo?

Inspo startet i 2018. I de påfølgende årene har vi brukt tid på å bygge en solid kunnskapsbase på en godt gjennomtestet plattform slik at det blir så enkelt og fleksibelt som mulig for deg å utvikle læringen.

Er inspo på utkikk etter flere ansatte?

Udover i Danmark er vi også repræsenteret i Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland og UK.

Hvor mye koster et medlemskap hos inspo?

Et månedsabonnement hos inspo koster 39 kr. Kjøper du et abonnement for et halvt år måneder om gangen, får du det for 29 kr i måneden. Medlemskapet kan kjøpes med et betalingskort. Du kan kjøpe ditt medlemskap her – da får du tilgang til hele inspo-databasen med oppgaver, hjelpemidler, notater osv. på 1 minutt.

Kan inspo brukes offline?

Ja, det er mulig hvis du laster ned oppgavene du har låst opp mens du er online. Ellers er det ennå ikke mulig å bruke inspo uten å være koblet til internett.

Hvem skriver på inspo?

Våre elevoppgaver er skrevet av nåværende og tidligere videregående elever. Oppgavene har deretter blitt kvalitetssjekket av vår redaksjon. Inspos egenproduserte materiell er utarbeidet av vår dyktige redaksjon.

For undervisere

Kan jeg få tilgang til inspo?

Ja, alle undervisere kan få gratis adgang til inspo. Skriv en mail til support@inspo.dk om læreradgang. Så opretter vi dig 🙂

Oppgaver

Hvor kommer inspo-opgaverne fra?

Størstedelen av oppgavene våre er tidligere innleverte elevoppgaver som videregående skoler har indeksert i sine plagiatsystemer. Vi leser gjennom og kvalitetssjekker alt vi mottar, også det vi selv utarbeider. Hvis du kopierer tekststykker fra inspo, vil dette bli ansett som plagiat.

Kan jeg laste opp mine egne oppgaver?

Ja, det kan du. Husk å laste opp din oppgave eller innlevering til oss først en stund etter at du selv har levert den. Du har jo selvsagt ikke noe lyst til å bli tatt for plagiering av din egen oppgave.

Jeg har fått plagiat for min egen oppgave – kan dere hjelpe?

Ja, selvsagt kan vi hjelpe hvis det er din egen oppgave du har lastet opp. Send oss en e-post på support@inspo.dk. Oppgi i e-posten hvilken oppgave det dreier seg om, og ca. når du lastet den opp til oss. Så kommer vi tilbake til deg.