Refleksjonsnotat | Badminton | Idrettsfag

Innledning
Jeg har fått en bra treningseffekt av undervisningen psykisk. Jeg har vært sosial, og har blitt bedre kjent med de i 1. klassen.

Selv om at jeg har blitt sliten der og da har jeg kjent at jeg har hatt mer energi, og jeg har vært mindre stresset resten av dagen.

Derfor vil jeg si at jeg har fått en bra treningseffekt psykisk.

Utdrag
Hoveddel – hoveddelen til økta er match. Dette er fordi det er noe alle synes er gøy, og det er lett og holde seg i aktivitet og vi får derfor en høyere treningseffekt av økta. jeg velger å ha samme inndeling slik som vi hadde opprinnelig, altså to par som spiller mot hverandre.

Jeg vil også ta med en resultatliste, slik at motivasjonen blir til stede gjennom alle kampene.

Dersom det er ett par som ikke har noen å spille mot kunne de stått på midtbanen og spilt mot hverandre, slik at man ikke blir kald i musklene.

Avslutning – i avslutningen er det fint med noen tøyeøvelser, slik at man ikke blir støl.

Da ville jeg delt inn i grupper, hvor hver elev måtte finne en tøyeøvelse hver og satt på rolig musikk i bakgrunnen for å senke pulsen til elevene.

At hver enkelt elev skal finne en tøyeøvelse hver er med på å skape kreativitet og selvstendighet hos den enkelte. Det kan også være med på å skape mestringsfølelse – noe som er veldig viktig.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå