Innholdsfortegnelse
1. Øktplan
2. Målsettinger
3. Testbatteri med test og retest
4. Vurdering av resultatene og treningsperiode
5. En liten logg for hver økt
6. Livsstil
7. Kilder.

Utdrag
1. Stå med føttene i stabil stilling, avstand mellom føttene skal være i skulderbreddes avstand. Knærne over tærne.

Bøy ned til ca. 90 grader i kne-& hofteledd og strekke seg opp igjen. Viktig å tenke på å holde ryggen rett og blikket fram.

2. stå med begge bena samlet, med armene på siden. Knekontroll og nøytral rygg er viktig gjennom hele bevegelsen.

Løft det ene benet og så gå fremover. Når benet treffer gulvet, bremser du bevegelsen du bevegelse til kroppen er i dyp posisjon. Viktig å ha overkroppen rett. Trykk ifra å gå videre til et nytt steg.

3. Legge skulderpartiet ditt på en benk, viktig å ha føttene og rompa i gulvet med knærne bøyd. Med armene lenet på benken skal du strekke hoftene ut ved at man strammer hele rompemusklaturen. Senk rumpa ned mot gulvet å repeter det samme om igjen.

4. Stå i push ups stilling mot en benk. Viktig å tenke på grepet. Skuldrebredt grep. Viktig å finne den riktige stillingen før man starter øvelsen.

Slik at teknikken er som den skal gjennom hele øvelsen, ha en flat mage, senke hele overkroppen mot benken å presse tilbake.

5. Stå på ett ben med knærne og tærne pekende rett frem. Sette en stol ca 1 meter bak deg også plassere motsatte beina på stolen. Gjør en knebøy viktig å passe på å holde kne over tå under hele øvelsen.

6. Stå med stangen hvilende på brystet, og pass på at brystet og korsryggen er i god stabilitet og holdning. Press opp stangen, den skal holdes på strake armer over hodet.