Egentrening Breddeidrett | Oppgave

Innholdsfortegnelse
1. Periode

Utdrag
Du skal planlegge selvstendig treningsarbeid, formulere mål og tiltak og gjennomføre planene. Planen skal leveres i kroppsøvingstimen når egentreningsperioden starter.

Du skal også vurdere gjennomføringen av planene (innleveres til slutt). Fagstoff finner du på Fronter.

---

Under oppvarminga utvides også blodkarene, slik at oksygen frå lungane trenger raskare ut til musklane.

Eg valgte denne oppvarmingen slik at blodkarene skal utvide seg, derfor valgte eg å jogge/gå på den generelle og grunnen til at eg valgte å gjere dei øvelsane på den spesielle delen er for å få beina ekstra varma opp fordi eg skal bruke musklane i beina og fordi eg ikkje skal dra på meg nokon skade.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå