Innholdsfortegnelse
Handleliste
- Hva og hvor det må handles s. 3

Falafel i pitabrød
- Ingredienser s. 4
- Fremgangsmåte s. 4 - 5

Tabbouleh med granateple
- Ingredienser s. 6
- Fremgangsmåte s. 6 - 7

Egenvurdering
- Hva er du fornøyd med s. 7
- Hva ville du gjort annerledes s. 7
- Kunne du gjort måltidet sunnere s. 7

Kilder
- Falafel i pitabrød s. 8
- Tabbouleh med granateple s. 8

Utdrag
Jeg valgte å handle det aller meste på Rema 1000 fordi at de har 15% på alt frukt og grønt noe som var mye av det handlelisten min besto av. I tillegg til at de har et eget merke av produkter som er mye billigere.

---

1. Bland bulgur, tomat, sitronsaft og litt salt og pepper godt sammen. Sett til side til bulguren er myknet, 5-10 minutter.

2. Bland sammen bladpersille, mynte, løk, granateple og bulgur- og tomatblandingen. Vend inn granateplesirup og extra virgin olivenolje. Smak til med salt og pepper.

3. Server umiddelbart i salatblader eller med salatbladene ved siden av.

---

Hva er du fornøyd med?
Jeg er veldig fornøyd med at jeg fikk til å lage en middagsrett fra bunnen av helt selv.

I tillegg til at både jeg og mamma ble positivt overrasket over hvordan det smakte.

Det at jeg fikk det så bra til på første forsøk er noe jeg er fornøyd med både oppgaven og meg selv. Jeg er fornøyd med hvordan det smakte, selv om salaten ikke helt var noe for meg.

Det at jeg fikk til oppgaven til tross for omstendighetene er også noe som jeg er fornøyd med.

Jeg gjorde det beste ut av situasjonen jeg var i. Gjennom denne oppgaven har jeg skjønt hvordan slike aktiviteter som gir mestringsfølelse kan påvirke barn og ungdom for det godet.

Hva ville du gjort annerledes hvis du skulle lage måltidet på nytt? Det å ta det en dag hvor det ikke er like mye stress, siden mamma hadde tatt med bobilen til bryne for å byttekjøleskap så ble dagen hektisk.