Hvorfor likte ikke foreldrene sønnen deres

Innledning
Dette er Abdi! Han var 7 år gammel og bodde i Saudi-Arabia sammen med moren og faren sin. De bodde i et fattig strøk i Saudi-Arabia.

Abdi elsket foreldrene sine, men han var også kjempe redd for dem. Han ble ofte slått hjemme, uten at han hadde gjort noe galt. Lille Abdi forsto ikke helt, på skolen var han flink og lærerne likte han. Han prøvde så godt han kan å få nye venner på skolen, men ingen ønsket å leke med han.

Utdrag
Ungene på skolen var ekle mot han fordi han gikk nesten alltid med de samme klærne. Engang stjal han melk på skolen fordi han var tørst, at han ikke hadde rå til å kjøpe drikke.

Da han skulle gå hjem fra skolen en dag, gikk ungene etter ham. Plutselig ble han dyttet ned i bakken, sparket i ryggen og i magen når han lå nede. De skrek, «ingen liker deg din idiot», før de løp videre.

Han gråt og gråt etter dette, ikke fordi han hadde vondt, han var nemlig vant med å bli slått. For at ingen likte han, selv om han likte alle.

Når han endelig klarte å komme seg hjem, ventet enda mer kjeft. Moren kom alltid mot han når han kom hjem, lugget han i håret og lurte på hvorfor han var sent hjemme. Lille Abdi måtte gå på rommet uten mat og være der resten av denne dagen. Bare fordi han var sent hjemme og ble slått og skitten.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå