Innledning
En japansk visdom sier: "En fars godhet er høyere enn hyllene, en mors godhet er dypere enn havet." Dette kan tolkes som at foreldrenes kjærlighet og omsorg er ubegrenset og alltid til stede.

De stiller opp og beskytter barna sine uansett hva det måtte være. Men det kan være tilfeller der foreldrene tilbyr hjelp for småting, som å kjøre barnet sitt til en venns hus. Når det virkelig trengs, kan de imidlertid ikke stille opp.

Utdrag
Ofte hører man setningen "Gjør hva du vil", men det betyr ikke at foreldre ikke har grenser. Dette vil fortsette å være tilfelle i det 21. århundre også.

Skolegangen for voksne og foreldre kan også endre seg, der man kanskje ikke trenger en tung ryggsekk med bøker, men heller en datamaskin med installerte læremidler.

Men selv om teknologien kan gjøre ting enklere, må foreldre fortsatt lære seg å bruke den, spesielt når det kommer til IT og datamaskiner. Hvis ikke kan de ikke hjelpe barna sine når de trenger det.

Det er viktig å være oppmerksom på at barn kan bruke teknologi til å gjøre tull, og foreldre må fortsatt være engasjerte og interessert i hva barna deres gjør på nettet.

Det kan være vanskelig å forestille seg en 6-åring som bruker en datamaskin, men det er viktig å huske på at teknologien kan være en nyttig ressurs når den brukes på en ansvarlig og overvåket måte.

Det virker som det er mindre fokus på lekser nå, men "Det går nok bra" kan fortsatt være et passende motto.