UNO | Analyse

Innledning
I denne teksten skal jeg snakke om filmen UNO. Først vil jeg gi et kort handlingsreferat, med en presentasjon av personene, og konflikten filmen omhandler.

Jeg vil også gi en vurdering av hovedpersonen Davids utvikling, og de valgene han gjør. Helt til slutt vil jeg gi min egen vurdering av filmen.

Utdrag
I begynnelsen av filmen framstår David unnvikende, spesielt angående familien sin. Dette forandrer seg etter hvert som ting rundt han blir vanskeligere, og han innser hvor stor betydning familien har for han.

Et eksempel på dette er; tidlig i filmen er det en scene hvor moren hans klager over et dusjforheng han skulle hengt opp for lenge siden. Senere i filmen, etter ting har blitt vanskeligere rundt han, blir vi vist en scene hvor han henger opp dette forhenget.

Et annet eksempel; da han sa nei til å jobbe mindre, og heller være hjemme sammen med sin bror Kjetil - slik at moren kunne ta på seg noen vakter, og komme seg ut litt. Senere i filmen sier han til moren at han godt kan gjøre det likevel.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå