Tekst om Tyskland | 5 i karakter

Innledning
Denne teksten kommer til å handle om forskjellige temaer av Tyskland. Temaene som jeg kommer til å skrive om av Tyskland kommer til og være korte fakta om Tyskland, skrive om forskjellige kulturbaserte attraksjoner i Tyskland.

Ulike kulturelle særtrekk, kommer til å fortelle om kulturkategoriene som landet tilhører og kjennetegn av dette og til slutt så skal jeg fortelle om hva jeg syntes er viktigst til da man skal reise i spesifikt denne perioden.

Innholdsfortegnelse
Kort fakta om Tyskland 2

Tre viktigste kulturbaserte attraksjoner i Tyskland 2

Kulturelle særtrekk i Tyskland 3

Tyskland – Norge 4

Hva er viktig og huske når man reiser til Tyskland? 4

Utdrag
Deutsches Historisches Museum: Dette museumet er kjent for og være ett tysk nasjonalhistorisk museum hvor det blir fortalt om mye om hvordan tyskland har gjort sin progress i verdensrangeringen og dens unike rolle i den andre verdenskrig lokalisert i Berlin.

Hvis man vil se mer av dens rolle i andre verdenskrig og holocaust så har de i Berlin hvor man da har ett museum for hver som jeg i høyest grad foreslår

Brandenburger Tor (Brandenburg-porten) er en byport som står ved Pariser Platz i Berlin i enden av paradegaten Unter den Linden.

Plassen på vestsiden av porten er kalt Platz des 18. März til minne om Tysklands gjenforening og marsrevolusjonen.Brandenburger Tor er et av Berlins og Tysklands viktigste vartegn.

Den har blitt et symbol på både triumfer og tragedier. Den ble oppført som vakt- og tollport i årene 1788–1791. Den ble tegnet av Carl Gotthard Langhans i nyklassisistisk stil med Propyleene på Akropolis i Athen som forbilde.

den perioden Berlin var delt, gikk Berlinmuren like vest for bygningen. Til 200-årsjubileet for ferdigstillelsen ble bygningen og firspannet på toppen restaurert.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå