Hjemmeundervisning under koronaepidemien | Rapport

Innledning
12. mars innførte de norske myndighetene en rekke omfattende smitteverntiltak for å bekjempe koronavirusutbruddet.

Målet med smitteverntiltakene var og er for at vi kan opprettholde et fungerende helsevesen slik at de kan håndtere mengden koronasyke pasienter, samt å redusere alvorlig sykdom og død i spesielt utsatte grupper.

Utdrag
Jeg har opplevd den digitale undervisningen som helt greit. Jeg har kunnet styrt tiden selv og tatt pauser når jeg selv ønsker det. I tillegg har jeg sluppet å stresse om morgenen for å spise frokost og ordne meg.

Det som har vært utfordrende er det å ikke ha hatt en ordentlig rutine. Dagene mine har bestått av det samme, og det har vært lite variasjon.

Dette har igjen ført til at til tider har vært vanskelig å komme seg ut av senga, fordi alt føltes meningsløst. På grunn av dette, har jeg de siste ukene begynt å savne skolen, og det å ha noe å stå opp til.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå