Utstyrsliste
- 2 begerglass
- 30 ml vann
- 1 ml trietanolamin
- 5 ml glyserol
- 20 g kokosfett
- 5 ml parafinolje
- 5 g stearinsyre
- vannkoker
- rørepinne
- pipett
- termometer
Fremgangsmåte
- Det første man skal er å hente utstyret man skal bruke. Siden det er to faser, kan den ene ordne fettfasen, og den andre vannfasen.
- Mål opp ingrediensene til de to fasene.
Begerglass 1(vannfasen), 30 ml vann blandes med 1,0 ml trietanolamin og 5,5 ml glyserol.
Begerglass 2(fettfasen), 20 g kokosfett, 5 g stearinsyre og 5 ml parafinolje blandes i det andre begerglasset.
- Ta vannbad av begge begerglassene, til innholdet er 70 grader.
- Hell vannfasen over i begerglasset med fettfasen, og rør til blandingen har fått en tykk konsistens.
- Tilsett aromaolje for en god duft.
- Tøm kremen over i små beger.
Innholdsfortegnelse
Hensikt
Utstyrsliste
Fremgangsmåte
Resultat
Legg igjen en kommentar