Fædrelandsvennen | reklame

Innledning
Jeg skal analysere om reklamen som er et tilbud for barn som har opplevde traumatisk holdelser. Reklame handler først og fremst om å hjelpe barn og småfamilie som har problem. Reklame består hovedsakelig av start bilde der skriften er for hevdet inn en trist og miljø for å vis hvordan barna vokser opp i hjem med rusmisbruker.

Den gir oss innblikk i hvordan vold blir brukt måte barn, de som står bak den er blå kors, taksen sier noe om hva de jobber for

Utdrag
Når vi ser litt nærmere etter, oppdager vi at de har blide en liten gutt. At de ikke viser hel kroppen til gutt, det gir oss litte tanker om det har skjedd noe med gutten. Eller at han har psykiske plager. Denne reklamer gir leser trist føleres, det som at de send symbola til oss at vi bør bry oss om mennesker som er rundt oss. Måten vi liver på at det påvirker barna våre og de som er rundt oss.

De familieproblem som finnes famille. Det at bane alltid havner mitt konflikten til de voksen så for de presse på det. de tanker at hvis de er der begynnelsen av problemer, så vil det bli lette å fikse.

Det er derfor de reklamer for dette, slike at alle for tilgang til hjelp og at de vet vår de kan gå til. Åpenbart så var det ikke så mye humor som er brukt i denne reklamen som jeg valgt, men de spiler mye på følelser til leseren altså de bruker pastos.

reklamen blikkfang er den lille gutten som sender beskjed til oss til at vi må hjelpe hverandre så godt vi klarerer. Det hjelp veldig oppmerksom på er oppskrift på reklamen som sier en <> en sikle oversikt fanger larser oppmerksomhet som jo er på meg. Dette er det første blikkfanget jeg får når jeg ser på reklamen.

Når jeg leser så blir jeg glad og trist samtidig. Det fordi jeg blir gald høre at andre tar initiativ til fikse andre problemer sånn at den ikke påvirke på små barna og hel familien. Det er veldig positivet.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå