Ytringsfrihet SIAN | Oppgave

Innledning
I denne artikkelen skal jeg skrive om teamet ytringsfrihet. I artikkelen skal jeg ta for meg SIAN gruppa og hva politiet mener og gjør.

SIAN er en gruppe\ organisasjon som heter stopp islamiseringen av Norge. Det er en gruppe som samler seg og drar rundt hele Norge for å snakke ut hva de mener, lage oppstyr og brenne den hellige boken til Islam (Koranen) De vil prøve alt de kan får å motarbeide, stoppe islameringen av Norge.

De mener at Islam er en trussel mot vår fred og frihet. Det er 5 personer som styrer gruppa SIAN. Hvis folk støtter dem kan de bli medlem hos dem som innebærer at du skal støtte dem hver gang de skal ut å snakke foran publikum.

Utdrag
Jeg er mot SIAN fordi jeg føler de bruker den makta de har på å bare undertrykke de som har islam som sin religion. De bruker sterke ord som fks at islam er en rase, de sier at vi prøver å få kristene til å konvertere til Islam, de mener vi er trusler for Norge osv.

Jeg føler SIAN liker å provosere med vilje for å få mest mulig oppmerksomhet. Når de driver med det de gjør som brenning av koranen, sier rasistiske ord så selvfølgelig reagerer folket som hører på.

Folket reagerer med vold. De lager oppstyr, kaster ting på SIAN medlemmene, krangler med politiet så det ender opp at det er de som ser illest ut når det kommer til alt.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå