Wonder | Filmanalyse

Innledning
Filmen «Wonder» er en følelsesladet film som inneholder sentimentalt dramatikk og kan gjerne plasseres under sjangeren drama.

Stephen Chbosky som da skrev romanen denne filmen er basert på, er for det meste kjent for «Perks of being a wallflower» som ligger ute og er populær på blant annet Netflix.

I filmen «Wonder» så spiller blant annet Jacob Tremblay, Julia Roberts, Owen Wilson og Izabela Vidovic som kan virke kjent for enkelte.

Jacob Trembley som er hovedrollen i «Wonder», spiller for eksempel i «Before I wake», «Smurfene 2», «Room» og «the book of Henry», og Owen Wilson er kjent for å ha spilt i mange kjente komedier hvor familiefilmen «Marmaduke» er en av de.

Utdrag
Auggie som er hovedrollen, er en ung og svært kreativ gutt som er for det meste interessert i verdensrommet og vitenskap. Han er utrolig smart for hans alder (går i femte klasse) og det tar ikke lang tid før han ligger foran alle de andre i klassen.

Søsteren til Auggie ( Olivia) er det vi gjerne kaller for en litt stille eller sjenert person. Hun har endel følelser som hun ikke tørr å dele og langer oppmerksomhet fordi hun har følt seg oversett siden Auggie og lidelsen hans kom inn i bildet.

Moren til søskenparet er redd av seg og vil gjerne skjerme og utfordre Auggie minst mulig. Faren derimot vil at Auggie skal leve så normalt som mulig, og oppleve det en som går i 5 klasse burde oppleve.

De vokser alle opp i et bymiljø i en moderne tid inne i et samfunn hvor mobbing og forskjellsbehandling ikke er uvanlig. Filmen foregår over det året Auggie går i 5 klasse og vi følger med fra start til slutt.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå