Filmanalyse av Thor | The dark world | 5 i karakter

Innledning
Filmen «Thor: The dark world» ble produsert 22. oktober 2013 med utslipp 1. november i 2013. Regissøren Alan Taylor er en amerikansk-tv regissør, kjent for sitt arbeid med mange kjente tv serier som Sex and the city og Six feet under.

Det kan være vanskelig å kategorisere filmen under en bestemt sjanger da filmen er et eksempel på både action og Fantasy.

«Thor: the dark world» er den åttende utgaven i Marvel, men er først og fremst en film basert på norrøn mytologi. Filmen har blitt nominert til 21 priser og har vunnet tre av dem.

Utdrag
Thor står ovenfor den fremtidige arven over Åsgard etter sin far Odin. Han har et godt forhold til de fleste i Åsgard, inkludert hans foreldre.

Behovet han har for å redde verden ved bruk av sine super krefter kommer i veien for de kongelige pliktene. Thor sin kjærlighet for Jane Foster er stor. Dette gir han styrke til å beskytte henne på alle bekostninger.

Jane Foster er en astrofysiker. Hun møtte på Thor i det han ble eksilert til jorden. Jane viste han mennesket sine heroiske natur og verdien av ærlighet og kjærlighet. I Jane sitt forhold til Thor blir hun innblandet i mørke krefter.

Thor sin bror Loke ønsker makten over Åsgard og lar grådigheten tar over. Når tronearven går til Thor må Loke finne andre måter for å oppnå makten.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå