Innledning
Alt var kvitt, og stille. Vegen til detta staden var ganske unormalt. Vel kva kan eg si vi gjekk gjennom ein trestamme. Med vi så meiner eg meig sjølv, Shawn og August. Vi enda opp her fordi vi ville utforske detta staden. Vi har nyleg flyttet hit og det er ganske kjedeleg, tørt og veldig stille. Ingen julestemning, berre grått og tørt. Vi utforskar staden og hamnar ved ein trestamme.

Vi krabba gjennom ein trestamme, alt vi trudde var at det var ein vanleg trestamme, men det var det ikkje. kvitt og kaldt, eg kjenner vinden treffe ansiktet mitt, ein lett bris. Det var så kvitt her like kvitt, utruleg, men ekstremt kaldt.

«Så kaldt det er her» seier Shawn som står rett bak meig nå og August som står ved sidan av han. «BØØØØ» høyrer vi plutseleg, et skrik frå ingen stader.

Vi snur oss, men det er ingen der berre trær som svaiar frå side til side. Plutseleg startar August å spring og skrike, han skrik som ein jente, men kva kan eg seie han er lit pysete. Pang og alt blir svart, synet mitt blir dekket og lyder forsvann. Alt eg høyrer er Shawn som skrik» hjelp» og «Kristin».