Homoterapi | Norsk

Innledning
Visste du at i Norge i dag tillates det at voksne mennesker tilbyr konverteringsterapi for menn og kvinner som er homofile, og som har ønske om å bli heterofile.

Dette utføres av religiøse personer som får disse menneskene til å tro at deres seksuelle legning er en synd. Er dette virkelig noe vi skal tillate?

Utdrag
Disse to er forferdelige, men tydelige eksempel på at homoterapi ikke burde tillates. De har begge opplevd flere traumatiske opplevelser som fremdeles setter sine preg på dem i dag.

Homoterapi er altså både fysisk og psykisk skadelig, og det ødelegger mennesker inn og ut. Det er ingen i dag som har klart å omvende sin seksuelle legning, og det kommer aldri til å skje.

Alle som i dag lever i 2020, bør ha skjønt at det å være homofil er ingen synd. Det er heller ikke et valg man tar. Det eneste som er forskjellen på homofili og heterofili er at de er tiltrukket av forskjellige kjønn.

Noen jenter liker jenter, noen jenter liker gutter, noen gutter liker gutter, og andre gutter liker jenter. Sånn er verden, enkelt og greit.

Det er ingen nødvendighet for å forsøke å helbrede eller omvende noens seksuelle legning, for det handler om identitet og hvem man er og elsker.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå