Vi alle trenger en skole tilpasset den enkelte!

Innledning
Dagens generasjon kalles for «generasjon presentasjon», aldri noen sinne har ungdommene vært så plikt oppfyllende, karaktersnittene har aldri vært høyere. Bruken av rusmidler er lavere, dette er høres vel bra ut? Gjør det ikke? Men aldri før har så mange gått på antidepressiva eller lignende medikamenter.

Ungdommene i dag ligger under et så stort press, kravene er sky høye og skolearbeidet er mye. Vi har ikke bare skole som stiller krav, foreldrene stiller krav hjemme, fotballtreneren mener du ikke gir full innsats, vennene blir irriterte for man har jo ikke tid til å prioritere de slik de burde. Listen er lang over alle de ulike stedene vi skal levere full innsats, de sier det nødvendigvis ikke, men du vet det er det de vil.

Utdrag
Og nå vil du sikkert komme her og si at karakterer er bare et tall, karakteren definerer ikke hvem du er. Det finnes viktigere ting enn akkurat det tallet. Men vet du hva? Det vet jeg, jeg vet dette så godt. Jeg vet karakterene mine ikke definerer meg som person, og at de rundt meg ikke bryr seg om jeg har en 6èr eller en 2èr i geografi.

Derimot vet jeg om andre som bryr seg, nemlig de som sitter på universitetet og godkjenner hvem som får skoleplass og ikke, de bestemmer det via karaktersnitt. Da ble plutselig den karakteren min i geografi mye mer viktig. Hver eneste karakter teller, uansett om du trenger faget videre eller ikke. Nei, karakterene mine definerer ikke hvem jeg er, men den definerer faktisk min framtid.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå