Tolkning av Maria solheims | TAINTED LOVE

Innledning
I denne teksten skal jeg skrive min tolkning av TAINTED LOVE, skrevet av Maria Solheim. Denne novellen ble utgitt i 2012 da Maria gikk i vg3, og har en ganske interessant handling.

Det er brukt symboler i denne teksten, symbolet er da fatet, som symboliserer kjærligheten til et par som begynner å miste interesse for hverandre. Jeg tenker at temaet er nedfall, eller usuksessfull kjærlighet

Utdrag
I novellen begynner det med at jenten tar oppvasken mens gutten kommer, de snakker sammen og småkrangler. Til slutt ender det med at jenten går ifra gutten.

Det er ganske dårlig skrevet i teksten tenker jeg, det er ikke tydelig nok, men jeg tenker også det at det er det som er unikt med denne tekste, det at det ikke er så tydelig hva som skjer. Denne novellen er skrevet i jeg- person, et eksempel er: på kjøkkenet står jeg.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå