Innledning
Forsiden på denne ukens utgave av "Livsstil" får deg til å stoppe opp. "Balansere hverdagen" står det skrevet i store bokstaver, og du tenker at dette er akkurat det du trenger.

For mellom jobb, familie og sosiale aktiviteter føler du deg konstant presset av tiden. Som den moderne personen du er, kjøper du bladet og leser artikkelen om hvordan du kan få mer tid til alt du vil gjøre.

Det høres enkelt ut, og du bestemmer deg for å prøve ut noen av tipsene. Men akkurat når du har tid til å fortsette å lese, kommer en plikt eller en distraksjon og minner deg om at tiden alltid er begrenset.

Du føler deg som om tiden strammer til rundt deg og forteller deg at det er på tide å gjøre noe annet - kanskje lage middag.

Utdrag
Tiden går raskere enn en spretten gaselle over savannen, og du må ikke glemme å ta vare på deg selv og dine interesser.

Men alt dette krever tid, og det er ikke alltid enkelt å finne tid til å pleie selvtilliten og følelseslivet ditt, eller til å opprettholde partnerskap og vennskap samtidig som du sørger for at det alltid er nok å drikke i barskapet hjemme.

Det er mye å ta tak i, men du har hverken tid til å være stresset eller tid til å servere sultne mager hjemme. Alt dette og mer blir diskutert i terapien, mens sekundene tikker avgårde. Tikk takk.