Innledning
Sylteagurken har en sterk tendens til å være en av de minst populære grønnsakene i kategorien. Mange hevder at dette skyldes dens lite flatterende utseende, mens andre spekulerer i om dens likhet med en kjent personlighet er grunnen til dens ugunstige omdømme.

Smaken og utseendet er sterke temaer i debatten rundt denne grønnsaken, men det som er mindre kjent, er dens potensielle farer.

Sylteagurken kan faktisk utgjøre en betydelig helsefare hvis den ikke er riktig behandlet og spist på forsvarlig vis.

Utdrag
Når vi handler på butikken og kjøper en fersk baguette, tar vi gjerne en titt på hva som ligger på toppen før vi kjøper den.

Vi antar at alt som ligger under er like godt, så lenge folien fortsatt er på plass. Men det vi kanskje ikke er klar over, er at det kan skjule seg en ubehagelig overraskelse under overflaten.

Det er først når vi avslører den delikate matbiten inni, at vi kan bli litt skeptiske og mistenksomme. Når den intense smaken først har satt seg, kan det være vanskelig å gjøre noe med det.

Noen velger å bearbeide smaken og forsøke å nøytralisere den, mens andre er mindre heldige og blir sittende fast med den. Det kan virke som en dødsfelle for smaksløkene.