Retorisk analyse av Gammel tradisjon i ny drakt | 6 i karakter

Utdrag
Den sammensatte teksten «Gammel tradisjon i ny drakt» er en reklamekampanje som ble initiert av matprodusenten TINE, i forbindelse med en ny brunostinnpakning.

Kampanjen ble sluppet ut like før brunostens 150 årsjubileum og man kan dermed si at den kom ut på et godt tidspunkt (Kairos).

Det første man legger merke til når man ser på den visuelle teksten, er den unge vakre kvinnen, som er avbildet. Hun har på seg den klassiske norske bunaden, som setter et særpreg over kvinnen.

I bakgrunnen kan man få øye på de store, norske fjellene. Dette fungerer som gode virkemidler for å vekke følelser hos mottakeren.

---

«Ungdommen nå for tiden foretrekker luksus, har dårlige manerer, fornekter autoritet, har ingen respekt for eldre mennesker» Dette er ord som kunne vært sagt av en hvilken som helst forelder nå til dags.

Dette var derimot noe Sokrates sa for å illustrere måten ungdommer oppførte seg for over 2400 år siden. Denne påstanden har fulgt oss ungdommer i årevis, men er vi virkelig så uhøflige som det de eldre påstår?

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå