Orderud saken | Oppgave | 6 i karakter

Innledning
Orderud-saken er en sak som rystet hele Norge, med et trippeldrap på en mor, far og datter i kårbolig natt til 22.mai 1999.

Saken var den mest omtalte saken i sin tid, og er fortsatt i stor grad det. Dette er i hovedsak grunnet et spørsmål som ingen klarte å finne svaret på, hvem drepte de tre personene den natten i kårboligen?

Fingeren ble fort pek på Veronica og Per Orderud, som også fort fikk Kristin Kirkemo, Veronicas halvsøster, og Lars Grønnerød, Kirstin Kirkemos daværende kjæreste.

Utdrag
Et annet fellende bevis var Lars Grønnerød sin påstand om at et pistolskudd hadde gått av den julekvelden, og truffet bordet.

år teknikere lette etter denne skuddskaden i bordet fant de den, noe som ble et viktig bevis ettersom at både Veronica og Per lenge påstod at det aldri hadde vært noen våpen på Orderud gård.

Når Veronica og Per ble konfrontert med dette, tilsto de til å ha hatt skytevåpen på Orderud gård, men at dette var det Lars og Veronica som, helt uoppfordret, hadde tatt med opp dit.

Videre forklarer Veronica skuddskaden i bordet med at Kristin hadde pekt denne mot henne, og truet med å skyte hun

men ifølge teknikere kunne ikke kulen ha truffet bordet for å så treffe bildet bak hvis Kristin sto slik Veronica hadde anvist under avhør.

Lars Grønnerød og Kristin Kirkemo ble mistenkte etter å ha blitt tatt inn av politiet etter å ha skudd med skytevåpen i Østmarka

det ble videre spurt om Orderud saken. Når deres leilighet på Frogner ble gjennomsøkt, fant de blant annet et magasin

som skulle vise seg å være et magasin som mest sannsynlig ble brukt på åsteder i Lillestrøm til å drepe de tre i kårboligen.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå