Hva vil det så å være Norsk i dag?

Innledning
Kultur er et ord som blir brukt mye, men som er vanskelig definert uttrykk som har flere betydninger, jeg definerer kultur som ider, verdier, releger, musikk, mat, språk, normer, og tradisjoner som et menneske har, som kommer fra den foregående generasjonen.

Norsk kultur i mine øyne er de tradisjonene, verdiene og holdningene nordmenn har, og en stor del av norsk kultur er det turist inntrykke folk for når de kommer hitt.

Turist inntrykke som er, «det naturrike land», «fjorder», «fjell og elever» har blitt et symbol på norsk kultur. Tradisjoner kun nordmenn har og ingen andre land.

Tradisjoner og holdninger som har stort verdi for det norske folket, det er det som er norsk kultur.

Utdrag
Når jeg tenker på «typisk norsk» så er det første som kommer dukker opp i hode mitt er Syden, Demokrati, Grandiosa, russ, Kong Harald, rike folk, føtt med ski på føtter, og Samer.

Der var mye kategorisering av meg, jeg vet at alle nordmenn ikke er «rike» og alle nordmenn ikke er født med ski på føtter, og jeg vet også at Norge er et mangfoldig land.

Vi har så mange forskjellige kultuere, etnisiteter, subkulturer, språk og nasjonaliteter, derfor synes jeg at det er vanskelig å svare på hva som er typisk norsk, for vi er et land med forskjellige individer, religion, verdier og tradisjoner.

Typisk norsk kan være alt fra kvikklunsj, Syden, jul, fjord og fjell til Eid (islamsk høytid), ramadan(faste), og hanukka (jødisk høytid).

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå