Gianina norsk bok oppg | 5 i karakter

Oppgaver til side 50-99

1) Et eksempel på en kjønnsidentitet i boka er når Erik forteller Stian om at han skal starte å gå i terapi og Stian sier at han har gått i terapi i 2 år, siden han sliter med å vite hva han vil og hvem han er.

Det jeg tror at han mener med det er at han vet ikke om han identifiserer seg som en mann eller kvinne, om han vil bli trans person eller ikke.

En grunn til å tro det er når Erik gikk gjennom skuffen til Stian og fant flere rosa Bher og truser, og Stian innrømte at det var hans.

Et eksempel der noen seksuelle relasjoner og følelser er helt normale er når Stian forteller bestemoren sin at han er sammen med Stian og både Jannike, altså at han er i en polygamisk forhold. Bestemoren reagerte ikke på en dårlig eller spesiell måte og sa at det ikke var dumt.

Oppgaver til resten av boka/boka som helhet.

1) Boka handler om ungdommer og hva de opplever ja, men dette er ikke en typisk ungdomsbok.

Det er ikke mange norske forfattere som har skrevet om sex, rus, polyamori, kjærlighet, mobbing og tenårings drama så åpent og rett på som Henrik Øxnevad gjorde. Så dette kan være noe nytt for norske ungdommer å lese, den passer for ungdom.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå