Apellsindustrien | Norsk

Innledning
Jeg vet at mange av dere føler på den grusomme urettferdig følelsen jeg har inni meg akkurat nå. Jeg vil derfor bruke min stemme på vegne av de som ikke kan, nemlig dyrene. Jeg har et mål og det er å vise politikerne at vi aldri vil gi oss før burene er tomme.

Utdrag
For det første så er det ingen god unnskyldning for å bruke pels, ikke en, annet enn sin egen forfengelighet. Forfengelighet er ikke uskyldig når det betyr lidelse, tortur og død for millioner av levende dyr hvert år.

Det finnes over 100 norske butikker og butikkjeder som har blitt pelsfrie og at vi nå får på plass et pels forbud er jo selvfølgelig bra, men at det skal ta syv år for at pels forbudet skal bli vedtatt er alt for dårlig og lenge for uskyldige dyr, som blir torturert i små og trange bur.

For det andre ser jeg pelsdebatten koker på nettet, og kommentarer strømmer opp som ̈dyrene har jo det mye bedre i norge ̈ eller ̈ Jaja, hvorfor kan jeg ikke kjøpe jakken med pels, dyret var jo allerede dødt ̈.

Og hvis du bare fortsetter å kjøpe pels bare fordi dyret allerede er dødt, kan jeg fortelle deg at de jakkene som allerede er laget er et resultat av etterspørsel og en sånn tankegang som det.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå