Digitalisert skolehverdag, positivt eller negativt? | Mobilbruk i skolen

Innledning
Mobiltelefonen vår er den gjenstanden vi bruker mest i hverdagen og en av de gjenstandene som betyr mest for oss. Det er delte meninger om mobilbruk på skolen hvor det i de fleste tilfeller er det lærerne som er imot mobilbruk mot elevene som er for mobilbruk i skolen.

Mobilen er en viktig del av nåtiden og framtiden i en stadig digitalisert verden, hvorfor skal vi da strekke oss tilbake i tid og ikke få bruke mobiltelefonen? Det er ikke noe nasjonalt mobilforbud i arbeidslivet, hvorfor skal vi da ha mobilbruk forbud på skolen?

Utdrag
Det er ingen mobilbruksforbud i arbeidslivet, hvorfor skal det da være mobilbruksforbud på skolen? Telefonen er ett viktig verktøy i flere jobber og skolen skal jo forberede oss til vi skal ut i arbeidslivet.

Hvis elever skal ha mobilhotell på skolen skulle også lærere ha hatt mobilhotell for sine vanlige telefoner og kun hatt tilgang på jobbtelefoner. Det kan også ligge viktig læring fram mot arbeidslivet ved å ha tilgang på mobiltelefonen, fordi man lærer seg å bruke telefonen på en fornuftig måte. (Aftenposten, 2019)

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå