Innledning
Regnet fosset ned takrennene og fløt nedover de lange, mørke bakkene som ledet til Waron gate 6. I mørket kunne man så vidt skimte omgivelsene.

Strømmen hadde gått over hele byen, og kun små stearinlys flakset forsiktig i vinduene. En sjelden rolig kveld - nesten mystisk, kanskje.

Men det var likegyldig for meg. Jeg hadde en hel haug med ting å gjøre, og hadde ikke lenger tid til å tenke på dagen som hadde vært..

Utdrag
Det var sjelden noen ringte på døren min så sent på kvelden. Jeg hadde ikke mange venner, eller kanskje mer korrekt sagt, ingen venner i det hele tatt. Det var som regel bare skatteinnkrevere som dukket opp.

Jeg løp bort til døren og stoppet et øyeblikk foran speilet for å småfikse meg litt. Jeg spytte litt i håndflatene og strøk det gjennom håret som om det var en styling gel.

Å ha penger mellom hendene var noe som skjedde sjelden nå for tiden. Regningene tårnet seg opp hver dag, og jeg visste ikke hvordan jeg skulle klare meg.

Det var en tung byrde, spesielt nå som jeg var den eneste som bodde i huset. Hvordan skulle jeg fortsette å leve på å skrive bøker? Jeg hadde ingen løsning, men jeg var fortsatt her og hadde vært det i tre år nå.

Det ringte på døren igjen. Pulsen min økte for hvert bank. Det var for mørkt til å se hvem det kunne være. Jeg åpnet døren forsiktig og ble blendet av lyset fra en bil som sto parkert utenfor.

Jeg kunne så vidt se en ung kvinne med mørkt hår og en eldre, gråhåret mann som beveget seg mot meg i mørket. Skyggene var mørke og skremmende.