Terror | Skjønnlitteratur

Frygt

Innledning
Rick satte seg nervøst på benken utenfor toalettet på kjøpesenteret. På seg hadde han en grønn jakke og en svart sekk. Det var nå det skulle skje. Han strakte seg etter sekken og ga den forsiktig til en av de store mennene som diskré holdt han fast. Han som tok sekken åpnet den forsiktig, så nedi, sa noen utenlandske ord og ga den videre. Han som tok i mot sekken gikk så inn på toalettet og kom ut igjen tomhendt. Innholdet var nå plassert på kroppen hans et sted, og det som skulle skje var overhodet ikke noe bra.

Utdrag
Det betydde ikke stort hvem som hadde sendt dette brevet, for klokken 22:05 stod Rick på enga bak det store eiketreet forbi rådhuset og plystret. Det var ikke noe tegn til jenta fra tversover gangen.

Det var ikke en eneste jente i sikte. Stedet var tomt. Det var så stille at Rick var sikker på at han kunne høre blodet strømme i blodårene, og om kapp ned beina.

Det gikk ikke lenge før Rick la merke til en lapp i samme farge som brevet, henge på et tre langt borte i det fjerne, forbi eiketreet og over Enga, med en selvlysende gul teip klistret over.

Han gikk bort til lappen, rev den ned og begynte å lese.

På lappen sto det bare:

Vi har noe som er ditt... Hjelper du oss, hjelper vi deg!
Møt oss ved banken om 1 time. VÆR PRESIS!!

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå