Innholdsfortegnelse
Hensikt:
Utstyr:
Fremgangsmåte:
Resultat:
- Rent kjøtt:
- Fersk ananas:
- Hermetisk ananas:
- Kiwi:
- Appelsin:
Konklusjon:

Utdrag
Hensikt:
Det var å utforske muligheten for å marinere vanlig biffkjøtt ved å legge stykker av ulike frukter sammen med kjøttet for å oppnå en økt mørningsprosess.

Utstyr:
● Petriskåler
● Kjøtt
● Fersk ananas
● Hermetisk ananas
● Kiwi
● Appelsin
● Kniv

Fremgangsmåte:
Vi startet med å få utdelt litt kjøtt og en bit av hver av de fire forskjellige fruktene. Deretter la vi små biter av kjøtt i fem forskjellige petriskåler.

Videre plasserte vi fire fruktstykker, én fra hver frukt, oppå kjøttet i fire av petriskålene, mens den siste skulle inneholde kun rent kjøtt.

Petriskålene ble satt i kjøleskapet i en uke, med en sjekk etter fire dager. Etter en uke undersøkte vi resultatene av kjøttet, og brukte pinner og en skalpell til å sjekke mørheten.