Mørket Norsk | Fortelling

Innledning
Hun slår. Først en gang. Så en gang til. Jeg drar håndbaken over munnen. Jeg klarer ikke å skille hva som er tårer, og hva som er blod.

Hun pleier å slutte nå. Når jeg gråter, skjønner hun at det er nok. Jeg ser på henne. De mørke øye. Snart vil hun snu seg og gå. La meg være i fred.

Men så slår hun igjen. I magen. Jeg siger sammen. Klarer ikke å puste. Når jeg detter, blir det helt stille. Alt detter sammen. Det føles som alt er borte. Jeg føler ikke noe. Klarer ikke å se noe heller.

Ingenting fungerer. Alt har stoppet opp. Det føles som alle stirrer på meg. De ser ned på meg. Jeg vil bare komme meg vekk. Vekk herfra. Jeg vil bare dra, og aldri komme tilbake.

Utdrag
Det føles som alt er borte. Jeg føler ikke noe. Klarer ikke å se noe heller. Ingenting fungerer. Alt har stoppet opp. Det føles som alle stirrer på meg. De ser ned på meg. Jeg vil bare komme meg vekk. Vekk herfra. Jeg vil bare dra, og aldri komme tilbake.

Jeg våkner opp fra segen min og reiser meg opp. Jeg strever med å åpne øynene mine. Det er helt mørkt inne på rommet mitt. Jeg går bort til døren hvor bryteren er og trykker på den.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå