Kjære mamma & Tale til Josef på 16 årsdagen hans | norsk aflevering

Utdrag
Del 1:
Kjære mamma. Du har alltid sagt at eg er fødd under ein lykkestjerne. Da eg ble fødd, vann eg i lotto.

Du forteljar meg at sjansen for å bli fødd i Norge er like stor som sjansen for å treffe ei bøtte med ei ball på ein strekning like lang som Oslo-Bergen.

Og her eg, fødd og oppvekst i Norge – verdens lukkelege land. Det einaste problemet er at eg ikkje er lukkeleg.

Innholdsfortegnelse
Del 1.
Del 2.

Utdrag
Del 2:

Hei alle sammen. Mammaen til Josef har bedt meg om å si et parr ting om og til Josef i dag. Jeg har kjent Josef helt siden første klasse, hvor vi bestemte oss for å bli bestevenner siden vi begge var pakistanere og var mest sannsynlig i slekt med hverandre.

Da vi ble bestevenner hang vi veldig mye sammen. Både jeg og Josef ble fort favoritter av lærerne. Vi ble det fordi vi hadde lært at loven sier at det er ulovlig at pakistanere gjør det dårlig på skolen, og spesielt i matte!!

Gjennom hele barneskolen var vi alltid sammen med hverandre i friminuttene. Josef hadde mange venner og alle visste hvem han var. Siden jeg hang med Josef kjente mange meg også, men ikke bare fordi jeg var med Josef.

Det var fordi jeg var veldig stor og skummel, men veldig hyggelig og snill. Jeg mener i de første årene på skolen havnet jeg ofte i slåsskamper og Josef backet meg alltid opp.

Men så kom jeg på at pakistanere ikke hadde lov til å være dårlig på skolen, så jeg stoppet med det og ble mer interessert i fagene på skolen.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå