Innledning
Nå er det endelig slutt for Nils Bjarne Leggen med fotball, og denne gangen er det for alltid. Han har ingen planer om å gjøre comeback. Eller har han det? VG har nylig hatt en samtale med Leggen i Spania.

VG avtalte å møte ham klokken 10, men Leggen dukket ikke opp før klokken 11, og mente at avtalt tidspunkt var klokken 12.

Han påpekte at han liker å ta seg god tid. Etter å ha tatt en slurk av vannet, overbeviste han oss om at han er en avholdsmann.

Utdrag
Selv om Leggen har oppnådd mye i livet sitt, er det innenfor fotballen han har hatt mest suksess. Selv om han kanskje er mest kjent som trener, er det noen av de eldre som husker ham som en dyktig midtstopper i sin tid.

Nå er han ferdig med fotballen for godt og har ingen planer om å returnere. Han vil heller bruke tiden sin på å være sammen med sin kone og sine to barn og nyte livet.

Leggen er ikke spesielt interessert i teknologi og foretrekker å se på TV fremfor å bruke datamaskin eller mobiltelefon.

Han tror til og med at teknologi vil dø ut sakte, men sikkert, selv om bruken av data har økt med over 40% det siste året.

Leggen har alltid vært en spesiell person, og han vet det selv også. Han har mange sitater som er berømte, blant annet når han kritiserte en motstanders trener og en kjent advokat truet med å saksøke ham.

Leggens svar var: "Hvem i all verden er Leif Ordeh?" Det viste seg at Leif Ordeh var advokaten i en kjent rettssak som hadde vært i avisene i et halvt år.