Informasjonsplan | Coop Mega Kolbotn torg

Innledning
Coop Mega er en matbutikk kjede i Norge som ifølge seg selv er kjent for sine ferskvaredisker som bugner av delikatesser.

Coop Mega på Kolbotn Torg er en stor matbutikk på kjøpesenteret Kolbotn Torg midt i Kolbotn sentrum.

De beskriver selv butikken som: ”Vi er en fullsortimentsbutikk med ferskvare- og ostedisk. Hos oss finner du råvarer til inspirasjon, enten det kommer fra hav, land, frukt, grønt, nystekte brød, krydder eller sauser.

Velkommen til nye smaksopplevelser, både til hverdag og fest”. I løpet av de siste årene har det gått dårligere og dårlige for Kolbotn Torg, siden flere av butikkene går konkurs.

Det er fordi kundene fra nærområdet heller drar inn til byen for å shoppe eller handler på nett hvor det er mer å tilby. Dette har da ødelagt for Coop Mega på Kolbotn Torg siden de også mister kunder.

De har også konkurrenter som Kiwi, Meny og Rema 1000 i nærområdet. Coop Mega Kolbotn Torg ønsker derfor å samarbeide med rådgivingsselskapet James Communications.

Målet er å få flere kunder og faste kunder ved å få økt synlighet i sosiale medier og ommøblere og pusse opp inni butikken, som kan tiltrekke nye kunder.

Innholdsfortegnelse
Innledning…………………………………………………………………… 2
Forankring…………………………………………………………………… 2
SWOT-analyse……………………………………………………………… 3
Planleggingsfase………………………………………………………...… 7
Gjennomføring…………………………………………………….……… 10
Evalueringsfase……………………………………………………..………10
Kildeliste……………………………………………………………………… 11
Bildekilder…………………………………………………………………… 12

Utdrag
En annen svakhet er at Kolbotn Torg har hatt problemer med å holde kjedene gående på et så lite kjøpesenter i et lite området.

Kolbotn Torg er ikke like stort og populært som for eksempel Sandvika Storsenter og Ski Storsenter. I dag er det veldig lett å komme seg til Ski eller Oslo med tog fra Kolbotn.

Folk velger ofte å heller dra til for eksempel Ski eller Oslo da siden det er lett, det er større der og flere butikker. Det er et helt ”midt på treet” kjøpesenter og store kjeder som for eksempel H&M og Zara har ikke overlevd der, fordi det er for lite kunder.

Ved at disse store kjedene forsvinner, mister Kolbotn Torg flere kunder, som gjør at Coop Mega også mister flere kunder.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå