Ideell organisasjon til å lede afroamerikaneres…

Innledning
Etter drapet på George Floyd den 25. mai har protester, uro i gatene og opptøyer blitt en del av hverdagen for mange amerikanere.

Mange afroamerikanere føler seg nødt til å delta i demonstrasjoner, noen ganger voldelige, for å bli hørt. I spissen for denne kampen står den venstreradikale organisasjonen Black Lives Matter.

At afroamerikanere skal ha like rettigheter som alle andre er ikke noe politisk spørsmål, men denne organisasjonen er definitivt politisk.

Er Black Lives Matter den beste organisasjonen til å lede kampen for afroamerikaneres rettigheter?

Utdrag
2008 ble Barack Obama valgt som den første afroamerikanske presidenten i Amerikas historie. Dette var en stor seier for de som kjemper mot rasisme, men rasisme forsvant ikke fra samfunnet av den grunn.

I dag er det organisasjonen Black Lives Matter som leder kampen for afroamerikaneres rettigheter i USA. Black lives Matter har vært en utrolig effektiv emneknagg på plattformer som Instagram, Twitter og Tiktok.

Mellom 26. mai og 27. juni ble emneknaggen brukt 47.8 millioner ganger på Twitter (Cohen, 2020). Budskapet deres har blitt spredt til unge og voksne over hele verden og økt oppmerksomheten rundt rasisme.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå