Hva er hovedbudskapet I talen til kong Harald | Norsk oppgave

Innledning
Kong Harald og dronning Sonja holdt en hagefest i slottsparken 01. september 2016. Ifølge den Norske kongehus de inviterte 1500 gjester fra de stedene som de var på besøk i løpet av sin jubileumsside langs kysten.

Kong Harald holdt den velkomsttalen og i begynnelse av sin tale takket han de forskjellige representer som har kommet på festen fra de forskjellige delene av Norge.

Utdrag
Den retoriske situasjonen, kairos, er at hvordan er det å være norske? Og hva betyr å være norske, på en tid som verden har blitt så mye mindre.

Vi kan se at gjennom de sosiale medier forskjellige kulturer, religioner og folkegrupper kan kommunisere med hverandre så let å dele mening sin selv om det kan være dårlige eller gode.

Akkurat på denne tida budskapet var ekstra viktig på grunn av det var en sterk innvandrerdebatt gjennom de sosiale medier og politiker. Videre i kongens tale forsetter han med å fortelle hva Norge er?

Han gjentar flere ganger hva Norge er, og nevner forskjellige steder i Norge hver gang som fjell og fjorder eller øyer og holmer. Her bruker han patos og snakker om de tinger som vi norske er stolt av.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå