‘Få meg på, for faen’ | Olaug Nilssen | 5 i karakter

Innledning
Få meg på, for faen" er skrevet av Olaug Nilssen, som også blir kalt den nye nynorske dronningen.

Hun ble utgitt i 2005 av Det Norske Samlaget, og kritikere har for det meste gitt henne ros og heder til romanen. Men er han virkelig noe for alle å elske?

Handlingen er det ikke bare èi av, men hovedsakelig tre forskjellige historier om tre forskjellige personer som blir knyttet sammen av et felles mål – å bli sett.

Boken kan være litt vanskelig å forstå i anledning av en forskjellige tekstoppsett, i det minste tykkjer noen av oss det.

Men etter hvert som du kommer litt ut i ham så begynner ting å bli klarere, da du skjønner at alle personene har en ”kobling” sammen.

Utdrag
Hormonene tar overhand, og Alma kjenner seg kåt nesten hele tiden Men hun klarer ikke gjøre så mye for å få underlivet til å roe seg ned, selv om hun tar til å eksperimentere på seksualiteten sin ved å prøve å bruke ulike gjenstander, som for eksempel femkroneruller og en hammer med skaftet påsmurd med olje.

Fantasiene hennes varierar, men de er like erotiske og handler om henne sammen med forskjellige personer som ellers hadde vært utenkelige for henne å ha sex med.

Mora til Alma finner ut at Alma har ringt til sextelefonar, og da må Alma begynne å jobbe på Sebjørn sin butikk for å betale regningen hennes.

De er begge snille med hverandre, men når Sebjørn finner ut at Alma har stjålet et pornoblad fra butikken hans sier ham ifra til morte hennes, og hun blir bekymret over Alma og lurer på hva i all verdenen hun skal gjøre med adferden til datteren sin.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå