‘Du gjorde det faktisk’ | Novelleskriveøkt

Innledning
“Du gjorde det faktisk” sier jeg, imens den forunderlige lillebroren min, Marcus sto med ketsjup over hele fjeset sitt. “Jeg er ikke noe pyse jeg, si en annen ting jeg må gjøre” sier han tilbake.

Det var sommerferie, jeg hadde husarrest for å komme for sent hjem. I en uke måtte jeg være i dette hølet her, men Marcus gjorde det selvfølgelig litt morsommere.

Utdrag
NEWSFLASH, du gjør ikke det, kunne jeg skreket i fjeset hennes. Jeg går videre ut til hagen og setter meg på en av hagestolene. Sola har gjemt seg i dag og trærne henger over meg som fine skyer.

Jeg hører Marcus komme inn døra og løpe ut til hagen, jeg snur meg brått og han ser ut som han har vunnet i lotto, han venter på at jeg skal spørre “Hvorfor er du så glad?”, sier jeg, nesten av kommando.

Han hopper, gjør en liten dans og setter seg ned igjen skulder til skulder med meg. “Du sa jeg skulle være sosial, så jeg fikk meg noen nye venner” sier han med en stolthet i stemmen hans, som at han vil at jeg skal sette meg ned på et kne og starte å klappe for han

isteden gir jeg han en high five og et varmt smil. Nå ser han bare enda stoltere ut. På en måte er jeg som moren hans.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå