Bredde analyse av styrketrening | 5 i karakter

Innledning
Jeg mener at det har gått meget bra, jeg var fokusert under alle treningene vi hadde på styrke rommet.

Jeg synes at denne treningsperioden gikk veldig bra, spesielt siden jeg greide å ta målet mitt som jeg lagde før jeg begynte å trene.

Grunnen til at det også gikk bra er fordi jeg hadde så mye variasjon under denne styreperioden, dette gjorde at jeg ble mye sterkere generelt i overkropp enn det jeg ellers hadde blitt hvis jeg hadde bare trent noen få øvelser.

Som sagt så var gjennomføringen av denne treningsperioden bra, jeg tok det seriøst og ville bli mye sterkere.

Grunnen til at jeg også synes at dette gikk så bra er fordi de andre rundt meg tok dette også veldig seriøst, så det var ikke mye små prat eller mye tull under øvelsene som automatisk gjorde at treningsøktene gikk mye bedre enn det de hadde gjort hvis vi hadde brukt mye tid på å snakke og tulle.

Utdrag
Egeninnsatsen min synes jeg var fin, jeg kunne selvfølgelig kommet fortere i gang slik at jeg kan yte all tid vi har, men dette var spesielt vanskelig fordi det var så mange som skulle ta i bruk benken og da måtte jeg improvisere litt.

Så da gikk Theodor og jeg til benken som ligger på skrått, dette trente mye mer skuldre og den øverste delen av brystet som også er viktig hvis man skal bli sterkere i overkroppen.

Noen jeg kunne gjort annerledes er å være med i alle timene, slik at jeg faktisk kunne trent mye mer enn det jeg gjorde, men jeg ble litt syk under disse treningene slik at jeg ikke kunne delta som gjorde at jeg ikke fikk yte alt.

Ellers synes jeg at når jeg var på styrkerommet så tok jeg alt seriøst jeg fulgte Covid-19 reglene som var å vaske etter seg når man går fra utstyret sitt og selvfølgelig være 1 meter unna hverandre. Mye undertreningen så måtte vi improvisere, dette var det flere grunner til.

Noen av dem er fordi andre holder på med øvelsen og da måtte vi gjøre noe annet som også trente den delen av kroppen med en annen vri.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå