Bakken som Forsvant | Oppgave

Fantasy tekst

Innledning
Klokken tikket i takt med hjertet langt inne i brystet mitt. Jeg var sliten og lengtet hjem etter en lang skoledag, og ventet på bussen jeg skulle ta.

Sakte, men sikkert bevegde tiden seg framover, og sekund for sekund dro forbi. Jeg kjente beina under begynte å svikte ettersom vekten de bar.

Vekten som besto av meg, sekken full av bøker og baggen med treningstøy.

Det var fortsatt en god stund til både bussen skulle komme, og til den først skulle kjøre avgårde igjen.

Jeg lente meg bak mot en av stolpene som skinte så fint der den stod, men ikke før jeg skulle treffe stolpen med den ene skulderen min, merket jeg at det som for 10 sekunder siden var en hard overflate, nå var bare det en kaller luft.

Utdrag
Jeg så meg rundt for å prøve å se etter noe kjent, men alt jeg så var noe som ga fra seg bevegelser langt borte i det fjerne, og en rosa sky over et tre lenger borte.

Jeg oppfattet stadig lyder og bevegelser fra det fjerne før jeg raskt kjente en hand over leppene mine, som trekte meg tilbake og inn i en busk.

Jeg kjente hjertet hoppe over et slag når jeg snudde meg for å se hva som hadde tatt meg inn i denne trange busken.

En finger gled nedover munnen hans, mens han forsiktig hysjet og prøvde å stoppe seg selv fra å skjelve slik han gjorde.

En rislende lyd kom utenfra buskene, og selv om jeg ikke visste hvem eller hva det var, var jeg smart nok til å skjønne at dette var langt i fra noe bra.

Jeg følte meg redd, men tapper der jeg satt med en fremmed-gutts-hånd over munnviken.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå