Vi er oss | Tale (samfunn & mennesker)

Innledning
Etter å ha gått opp og ned livets trapper, har vi møtt på mange låste og mange åpne dører.

Vi har møtt på en rekke utfordringer, noen tunge og noen lettere. Vi har stått sammen gjennom noen utfordringer, og vi har splittet oss gjennom andre.

Hindringene har gjort oss sterkere, men noen har svekket oss. Den svekkelsen er bare en fase før vi vokser oss sterkere enn vi noen gang har vært.

Antall venner og antall uvenner fordeles i to grupper, hvor de fleste av oss er venner og resten vokser.

Jeg ber dere. Alle jenter der ute. Tenk. Tenk dere om før dere blir med fellesskapet ut på en fest og drikker på dere problemer. Sett tanken om hvem dere drar ut med, og hvem dere skal drikke med, først i hodet.

Be en venn holde et øye med dere, forsikre deg at du er trygg. Forsikre deg at du har noen som kan passe på at så lenge du ikke er klar, skal de holde buksen din på plass, hjertet ditt helt og øynene dine tørre.

Utdrag
Vi består av et trinn med over 100 elever, 90% av disse er horer og homser. Sier ikke det dere noe? At så mange påstår at en eller flere andre medelever er horer?

Hvorfor? Fordi. Å være hore på denne skolen går ut på at du er jente og tørr å stå opp for deg selv, tørr å si nei til gutter eller faktisk har sagt ja, men kanskje endret mening.

Å være hore på denne skolen vil si at en jente kanskje ble voldtatt på en fest, eller kanskje har fått seg en kjæreste. Det er ingen som mener at å være hore er å selge sin kropp og sjel. Vi tenker ikke.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå