Rikdom kan ikke kjøpes for penger | Oppgave

Innledning
Det er hektisk stemning ved meglerbordet. Telefonene ringer i ett, høye stemmer runger over salen. Preben Brox er kongen av jungelen.

Han er i sitt rette element. Han lukter penger og jakter penger. Rikdom er hans mellomnavn. Preben blir ofte omtalt som «The Knox», fordi han er like sikker som banken selv.

Han tenker bare på alle de nydelige og eksklusive restaurantene han skal ta med damen sin på. Han skal ikke ta noen billig VOI, han skal ta den nye Porsche GT3 RS-en sin ned til Barcode området.

Utdrag
Han våkner sent neste morgen. Han står rolig opp og sjekker mobilen. Ti ubesvarte anrop. Det må være noe galt her.

Han ringer øyeblikkelig tilbake til nummeret og får svar med en gang. Han begynner å skjelve og starter å kaldsvette. Alle musklene hans stivner, og han føler seg paralysert.

Han kan høre vinden ule utenfor. Dette var ille. Ille er å ta for lett i. Dette er døden. Løven blir spist. Noen hadde bombet oljeledningen i Ukraina. Han kommer til å miste alt.

Preben legger øyeblikkelig på og ringer til banken sin. Han prøver å få tatt ut mest mulig før pengene hans er borte for alltid. Da får han enda en dårlig nyhet.

De er borte allerede. Pengene som han har kost seg med i så mange år nå, ble borte på under en dag. Hvordan kunne dette skje.
Ingen måtte få vite noe.

Hvis han forteller vennene sine om krisen, latterliggjør de ham og vil sikkert ikke være med han lenger. Hvis kjæresten finner det ut, slår hun sikkert opp.

Hvordan skal han klare dette. Han får bare virke normal og vente på et mirakel. Han ringer dama får å spørre om hun vil være med på en restaurant. Selvfølgelig vil hun det.

Han setter seg i bilen sin, men merker fort at den har lite bensin. Han kjører bort til bensinstasjonen og begynner å fylle opp. Han ser pengetallet gå oppover og oppover.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå