Innledning
Da jeg var yngre, var nissen en stor gåte for meg. Når man tenker over det, er det mange spørsmål som dukker opp rundt nissen.

En av de mest betydningsfulle er selvfølgelig hvor snill man må være for å få en julegave. Vil for eksempel Saddam Hussein få en fullpakket julestrømpe?

Og hva med George W. Bush? Er han på god vei til å få en? Jeg tror egentlig at foreldrene og nissen har en avtale som går ut på at foreldrene gir informasjon til nissen, og at nissen gir informasjon tilbake til foreldrene.

Målet med dette er å redusere julegavebudsjettet så mye som mulig, og sørge for at vi aldri får det vi egentlig fortjener.

Utdrag
Hva er egentlig greia med den røde fargen på nissedrakten? Jeg mener, sjokkrosa ville vært mye mer trendy, og hvis han hadde hatt på seg svart ville han spart massevis av penger på renseri regningene.

Bare tenk på all soten som ville blitt borte! Det ville gitt ham mer penger til julegaver også. Kanskje hvis han hadde stjålet litt flumpulver fra Harry Potter, ville han ikke engang ha trengt å krype ned pipene.