Et Brev Til Erna | 6 i karakter

Innledning
Ungdomskriminaliteten øker stadig mer og mer. Barn og unge av utenlandsk opphav bidrar til mer vold i gatene, og det blir farligere å gå ut for hver dag som går.

Bilbranner, knivstikking, ran og distribusjon av narkotika er det første du assosierer med østkanten.

Men hvorfor har det egentlig blitt slik? Det er en ganske enkel forklaring på dette, og det er nemlig det faktum at politikerne ikke gjør nok for ungdommen.

Den sittende regjering har med andre ord gitt faen i ungdommene som er utsatt for rekruttering og gjengkriminalitet. Kjære statsminister, du kunne gjort så mye mer for å forebygge denne økende trenden.

Innholdsfortegnelse
Jeg er et produkt av arbeiderklassen, familien min kom til Norge fra India i midten av 70-tallet. Da var arbeidsetterspørselen stor i velferdsstaten.

De som kom utover på 70-tallet kom fra det vi kalte "den tredje verden" - fattige land i Asia, Afrika og Sør-Amerika. Mine menneskelige verdier er basert på hardt arbeid, lojalitet og barmhjertighet.

Likevel blir jeg plassert i samme bås som kriminelle og mennesker med dårlige intensjoner, fordi våre folkevalgte politikere ikke gjør nok for å forebygge ungdomskriminaliteten.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå