Innledning
Å ha en person å se opp til som et idol er vanligvis ansett som positivt, men hva skjer når denne personen ikke er en god rollemodell for mange, eller kanskje til og med noen?

Hva gjør man når idoliseringen tar overhånd og man er villig til å gjøre alt for å ligne på dem, selv om det innebærer plastisk kirurgi?

Utdrag
Endelig skjedde det som alle hadde ventet på: Lene Aleksandra, tidligere modell og nå pop-sangerinne, skulle være med i TV2s suksessprogram "Skal vi danse".

Mens noen av Barbiedukkene satt i salongen og nippet til sukkerfri te, fulgte resten spent med fra himmelen. Men da 26-åringen trippet inn på scenen, var det noe som manglet - hun hadde fjernet silikonpuppene sine!

Teen sprutet og englene skrek, mens alle undret seg hvor puppene hadde blitt av. Lene smilte søtt og forklarte at silikonimplantatene var den største feilen hun hadde gjort, og at hun aldri ville gjøre det igjen. "... "Hva en befrielse!

Det føles utrolig deilig å endelig ha mine egne små og naturlige bryster tilbake. Nå kan jeg til og med sove på magen igjen..." sa hun til SeogHør.