Høystatus | Oppgave | 6 i karakter

Innledning
Lønn, inntekt, status og Yrke. Det første du tenke på når du høre disse ordene er muligens et høystatus yrke eller en mann med milliardær inntekter.

Eller hvem vet, kanskje du tenkte på det stikk motsatte. Men en ting er sikkert hvis du er et barn og vokst opp i Norge har du vunnet i lotto

Norge er et av verdens rikeste land med store muligheter til å bli rik og nå et høy status, for meg som er født og oppvokst i Norge og med foreldre som har lav status yrke har jeg gull billetter til å oppnå sosial mobilitet

Innholdsfortegnelse
Teoridel
Kvantitativ eller kvalitativ?
Marit
Kilde liste

Utdrag
I denne undersøkelsen har jeg valgt å bruke kvalitativ metoden. Dette gjør at Intervjueren/Forskeren får en liten innsikt i informantens egen beskrivelser og forståelser av temaet.

Sammenlignet med kvantitativ metode som er et godt utgangspunkt når du søker statistikk og er mer representativt.

Likevel får vi ikke de dype svarene som begrunner og gir folk et mer emosjonell tilknytning til temaet som det hadde vært nå som vi har valgt Kvalitativ metode.

Det som er viktig her er å lage seg en plan, eller en såkalt intervjuguide. I denne intervjuguiden planleggere du type spørsmål du eventuelt har tenkt å stille vedkommende

det som er viktig her er å stille spørsmål som er relevant for problemstillingen og som ofte kan være delt inn i temaer. I starter fasen er det viktig å få i gang samtalen, da kan enkle og korte spørsmål være nøkkelen.

Videre kan du grave dypere, da kan man spørre om mer personlige spørsmål. I disse intervjuene er det lett for at samtalen kan dø, da er det viktig å komme med oppfølging spørsmål eller om de kan fortelle mer om et spesifikt tema.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå