Forvirra Gamlinger – Oppgave 2 | Norsk kåserioppgave

Innledning
Bestemor kommer ofte og spør meg om råd. Hun kommer alltid med de merkeligste spørsmålene og mener det er en selvfølge at jeg kan svaret fordi jeg er ung. Hvordan skal jeg kunne det liksom? Det er akkurat det samme som å mene at alle eldre trenger hjelp over veien. Det er jo ikke helt slik. Teknologien blir stadig en større del av hverdagen vår og vi må tilpasse oss til nye ting nesten hver dag.

Som en ung person selv, føler jeg ikke at jeg har noe problem med å tilpasse meg. Det er jo ikke vanskelig å tilpasse seg, men det virker ikke som at det er like lett for alle. Av en eller annen grunn har generasjon grått hår et annet syn på saken. Tross brillene på nesen, virker det altså likevel ikke som at de klarer å se det logiske med teknologi.

Utdrag
Teknologi som er så enkelt, er en super avansert oppgave for de eldre. Noe så enkelt som å justere volumet på mobilen, er på nivå som en andregradslikning for de eldre.

Når de ser på oss gjøre det, er det som at vi går igjennom en prosess der vi laster ned en ny programvare med nye funksjoner fra det darkweb. I virkeligheten går vi inn på innstillinger og trykker på knappen «volum». Svaret er gitt helt enkelt, uten x’er og y’er.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå