Enzymvirkning i magesekken | Kunstig magesaft

Innhold
Hensikt
Utstyrsliste
Teori
Arbeidsbeskrivelse
Resultater
Konklusjon

Utdrag
Vi startet med å finne frem fire forskjellige reagensglass og et stativ.

Deretter fant vi frem etiketter som vi skrev hvilket innhold reagensglassene skulle ha og klistret det på, slik at det skulle være lettere å holde styr på.

Vi fylte opp reagensglassene med det innholdet vi skulle ha, et med vann og eggehvite, et med saltsyre og eggehvite, et med pepsin og eggehvite og et med saltsyre, pepsin og eggehvite.

Eggehviten delte vi opp med en skalpell i veldig små biter, ikke større enn 1x1 mm. Vi hadde 6 biter i hvert reagensglass og for å få alle helt ned i glasset brukte vi en dråpeteller for å skyve de ned.

Etter at vi hadde fått alt innholdet i de glassene de skulle være i dekket vi til glassene med parafilm og satte dem i varmeskapet som var stilt inn på 37 grader.

Få gratis tilgang til oppgaven

Last opp en av dine egne oppgaver og få tilgang til denne. Det tar bare 2 minutter